Meteen naar de inhoud

Over Ons

Zondag 10 november 2024 staat helemaal in het teken van ‘Christen-zijn op je werk’.
Op die zondag vragen we speciale aandacht voor de relatie tussen geloof en werk.

Deze themazondagen vinden altijd plaats op de eerste zondag na de eerste woensdag (= Dankdag voor Gewas en Arbeid) in november.

Stichting Encour

Sinds 1 juni 2015 zijn we onderdeel geworden van Stichting Encour. Encour richt zich zowel op ‘werk’ als ‘geld’, en helpt kerken om hierin een Bijbelse visie te ontwikkelen en die door te geven aan individuele christenen. Eddy de Pender heeft zich teruggetrokken, Maarten Pijnacker Hordijk is gebleven. Als contactpersoon zijn zijn mogelijkheden beperkt, maar binnen Encour is er meer mogelijk. Als u onze activiteiten financieel wilt steunen, is uw bijdrage welkom op rekening nr. NL66 TRIO 0338 5382 59 van Stichting Encour te Amersfoort, o.v.v. ‘Christen-zijn op je werk’. De stichting heeft een ANBI goedkeuring. Fiscaal nummer: 8572.54.881. Uw gift is daarmee belastingaftrekbaar.

Vanuit de voormalige Werkgroep Christen-zijn op je werk waren contactpersonen Eddy de Pender en Maarten Pijnacker Hordijk. Eddy had een Stichting Geloven op Maandag. Maarten heeft over ‘Christen-zijn op je werk en Bedrijfsgebed’ ook een TwitteraccountFacebook pagina en LinkedIn groep, naast de websites www.bedrijfsgebed.nl, www.christenzijnopjewerk.nl (deze site dus) en www.spoorchristenen.nl.

Heeft u een vraag, opmerking, idee of tip? Mail ons dan via info@christenzijnopjewerk.nl!